Så här möblerar du en konferenslokal

Har du en konferenslokal som ska möbleras men är osäker på hur du ska gå tillväga? För det första måste du komma ihåg att ett konferensrum ska vara funktionellt och kreativt. Många människor ska trivas i rummet och genom att satsa på basfärger kan du komma långt. Möbleringen ska helst inte vara fast utan den ska med fördel kunna varieras från långbord till små bord eller för u-sittning. Oftast kan det vara olika typer av sammanträden och möten som hålls i rummet.

Bekväma möbler som passar alla

En del väljer ändå att möblera sitt konferensrum med stationära möbler då de tror att de är bekvämare, dock finns det många konferensstolar som kan förflyttas och även fällas ihop utan att för den sakens skull vara obekväma. AZ design erbjuder ett brett utbud olika konferensmöbler och däribland fällbara stolar som finns i flera utföranden och som alla är mycket tåliga. Stapelbara stolar kan också vara ett bra alternativ om du föredrar det. Men vilken typ av bord är då bra för konferensrummet?

Bord och stolar i centrum

I ett konferensrum är det borden och stolarna som står i centrum då det är dem som används och när det kommer till bord rekommenderar vi små bord som kan sammanlänkas till ett stort vid behov. Det ger utrymme för en mer flexibel möblering så att du kan ändra utifrån era behov. Vi rekommenderar även hopfällbara stolar då de inte tar så stor plats och du kan enkelt möblera med bara det antal stolar du behöver. Det finns gott om högkvalitativa stolar som är hopfällbara.