En rollup på mässan

Jag är med i en förening och nyligen skulle vi ställa ut på en mässa i vår lilla stad. Inför denna mässa så bildades det en mäss-grupp som skulle ha ansvar för utsmyckningen av vår lilla mässmonter. En kollega påtalade att vi skulle skaffa en rollup och ha den som reklampelare och genom den marknadsföra vår föreningsverksamhet.

Rollup låter ju precis som om det är något som rullas upp. Jag blev nyfiken och sökte på nätet efter mer information kring just vad en rollup är för något och hur den fungerar. Kort och gott är en rollup en bildkasset med en inbyggd upprullningsmekanism. Det som skall rullas upp är affischen som man trycker sin reklam på. Jag hittade också information om vad man skulle tänka på vid sitt val av en rollup, och även vad man skulle ha för typ av material på bildvåden. Det var en del arbete med att få klart vårt reklambudskap, och tiden rann iväg och jag började att få panik, eftersom mässan skulle börja kommande helg. Nu var goda råd verkligen dyra !!

Eftersom det hade slumpat sig som så att det var mitt ansvar att se till beställa en rollup så fick jag bege mig ut på nätet och leta efter företag som kunde leverera rollup med snabb leverans.

Jag fann ett företag som på sin hemsida utlovade rollup av bra kvalité. Eftersom vi i föreningen hade bestämt oss för att köpa en bra kvalitets rollup så föll valet på en Expolinc Rollup Compact i formatet 850 x 2000mm. Vi blev lovade att få leverans inom 3 dagar.  Man kan lugnt säga att jag gick på nålar dessa dagar fram till dess att paketet med rollupen kom till mig. När jag väl på torsdagen så postbilen svänga in på gården så blev jag glad, för då visste jag att det gick i lås. Jag vart ivrig att öppna och se så att allt var okej med vår beställning och det var det. Jag vart mycket imponerad av både rollup kassetten och av tryckets kvalité.

Lördagen kom och mässan gick som planerat. Vi fick en mycket bra respons med många besökare i vår lilla mässmonter. Eftersom rollupen är i ett stående format och hade en snygg färgglad layout så syntes vår lilla förening på långt håll vilket drog till sig nyfikna.

Så vill du hjälpa din förening att synas, välj då en rollup, den funkar bra på mässan, som stand alone i affären, marknaden ja i princip överallt där du vill sprida information om din föreningsverksamhet.